Waarom u voor ons kiest.

Hierbij willen wij u voorstellen aan Biersteker Asbest – Renovatie. Biersteker dak- en geveltechniek is een bedrijf dat zich al meer dan 20 jaar specialiseert in het renoveren en plaatsen van daken. Maar sinds het asbest saneren is toegenomen is er hiervoor een afdeling opgericht die zich volledig richt op het renoveren van asbest gevels en daken. Vanaf het moment dat u een inventarisatie wilt laat maken tot het moment van opleveren. Ontzorgen van de klant is een van onze hoogte prioriteit. Vergunning aanvragen – subsidies – en sanering van asbest zullen wij in een zo efficiënt mogelijke manier in plannen.

Naast het feit dat asbest slecht is voor de gezondheid wordt het ook steeds lastiger om betreffende panden te verzekeren. Verzekeringen kunnen het verwijderen en of opruimen van asbest na een brand of schade uitsluiten in hun dekking of tot een maximum vergoeden.

Het verwijderen van de asbestbeplating wordt uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf waarna wij uw gevels of daken voorzien van nieuwe gevel of dak bekleding. Geïsoleerd of on geïsoleerd. U als klant heeft een ruime keuze aan mogelijkheden welke gevelbekleding u wilt toepassen. U kunt hierbij denken aan diverse mogelijkheden bij de geïsoleerde daken kunnen wij dakpanplaten of profielbeplating toepassen.