Waarom u voor ons kiest.

Biersteker Dak- Gevel- en Bouwtechniek is een bedrijf dat zich al meer dan 20 jaar specialiseert in het renoveren en plaatsen van daken. Maar sinds het asbest saneren is toegenomen is er hiervoor een afdeling opgericht die zich volledig richt op het renoveren van asbest gevels en daken. Biersteker Asbest en Renovatie.

Vanaf het moment dat u een inventarisatie wilt laat maken tot het moment van opleveren. Het ontzorgen van de klant is  onze hoogste prioriteit. Vergunning aanvragen – subsidies – en sanering van asbest zullen wij in een zo efficiënt mogelijke manier inplannen.

Naast het feit dat asbest slecht is voor de gezondheid wordt het ook steeds lastiger om betreffende panden te verzekeren. Verzekeringen kunnen het verwijderen en of opruimen van asbest na een brand of schade uitsluiten van hun dekking of slechts tot een maximum vergoeden.

Het verwijderen van de asbestbeplating wordt uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf waarna wij uw gevels of daken voorzien van nieuwe gevel of dak bekleding. Geïsoleerd of ongeïsoleerd. U als klant heeft een ruime keuze aan mogelijkheden welke gevelbekleding u wilt toepassen. U kunt hierbij denken aan diverse mogelijkheden. Bij de geïsoleerde daken kunnen wij dakpanplaten of profielbeplating toepassen.