Over Biersteker Asbest & Renovatie

Biersteker Bouw, Dak- en Geveltechniek is een bedrijf dat zich al meer dan 25 jaar specialiseert in het renoveren en plaatsen van daken. Maar sinds het asbest saneren is toegenomen is er hiervoor een afdeling opgericht die zich volledig richt op het renoveren van asbest gevels en daken, Biersteker Asbest en Renovatie.

Vanaf het moment dat u een inventarisatie wilt laat maken tot het moment van opleveren. Het ontzorgen van de klant is onze hoogste prioriteit. Vergunning aanvragen, subsidie advies en saneringswerkzaamheden, wij kunnen u in alle facetten van dienst zijn.

Naast het feit dat asbest slecht is voor de gezondheid wordt het ook steeds lastiger om betreffende panden te verzekeren. Verzekeringen kunnen het verwijderen en of opruimen van asbest na een brand of schade uitsluiten van hun dekking of slechts tot een maximum vergoeden.

Het verwijderen van de asbestbeplating wordt uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf waarna wij uw gevels of daken voorzien van nieuwe gevel of dakbekleding. Geïsoleerd of ongeïsoleerd. U als klant heeft een ruime keuze aan mogelijkheden welke gevelbekleding u wilt toepassen. U kunt hierbij denken aan diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld dakpanpanelen, profielplaten of geïsoleerde dakplaten, voor meer informatie maak een afspraak en bezoek onze showroom.